Ние, собствениците на Заложни къщи „Престиж”, сме пионери в кредитирането срещу залог.

През 2005 година преустановихме работа и се насочихме към нови области на развитие. Изминалата 2021 година беше преломна, както за нас, така и за много хора в България и по света.

…Затова взехме важното решение да възобновим работа и да помагаме на хората!

И така през 2022 година, когато светът е застигнат от пандемии и войни, година, в която инфлацията и безработицата бележат рекордни ръстове, а хората се нуждаят най-много от финансова помощ, ние сме насреща отново да бъдем опора на вас, нашите клиенти и приятели.

Отличаваме се от всички останали, защото нашата основна мисия е да проявяваме разбиране към всеки един наш клиент. Вярваме, че Заложната къща не следва да бъде само източник на печалба за собствениците си, а основно да бъде протегната ръка във финансово труден момент за своите клиенти.

Като основен фундамент на бизнес философията на Заложни къщи „Престиж” е зелегнало разбирането, че всеки клиент е отделен случай, с отделен паричен проблем, на който трябва да бъде намерено адекватно решение. Нашите служители биват обучавани да изслушват внимателно клиентите и да им предлагат най-добрите и изгодни варианти за излизане от дадено финансово затруднение.

 

Позволете ни да бъдем част от решението на проблемите ви.

Днес сте наши клиенти, утре…наши приятели!

банер 1 за нас